Behandler uddannelsen med en unik, verdensomspændende niche for dig, der:

  • Ønsker at tage en grundig og anerkendt behandler uddannelse (ingen tidligere erfaring nødvendig)

  • Ønsker at blive behandler med et holistisk fokus, der anerkender forbindelsen mellem krop, sind og bevidsthed

  • Ønsker at arbejde professionelt med Ayurveda - verdens ældste sundhedssystem, så du foruden behandling kan medtage dele af livsstilsaspektet af din egen og dine klienters healing

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er et intenst forløb, der varer ca et halvt år og er en kombination af online moduler og undervisning, LIVE trænings- og undervisningsdage i House of Nordic Ayurveda, Nivå, samt træning af behandlinger hjemme i mellem vores dage sammen.

Du lærer anatomi og fysiologi i det omfang det er relevant for denne type behandling, kombineret med læren om energisystemet og meridianbaner, samt en forståelse for de psykologiske aspekter tilstede under en behandling. 

Den primære behandlingsform, du lærer at praktisere, indeholder Abhyanga (klassisk ayurvedisk massage med varme olier), Garshana (tørbørstning), enkelte marmapunkter og aromaterapi.

Du bliver også introduceret til alternative greb og teknikker, der repræsenterer den nordiske tilgang, så du kan udvide dit repetoire, som du intuitivt mærker rigtigt.

Uddannelsen støtter dig også til at blive klar til at drive din egen klinik og få dit budskab ud i verden.Uddannelsens forløb & datoer

- Den 4. april: Online modul 1 "Anatomi og fysiologi" + webinarer hhv 5., 12, 19. og 26. april - alle dage kl. 19.00
- Den 11.-13. maj kl. 10-17: Live dage i House of Nordic Ayurveda
- Den 15. maj: Online modul 2 "Ayurveda signatur behandling" + webinar (dato følger)
Den 23.-24. juni kl. 10-17: Live dage i House of Nordic Ayurveda
Den 25. juni: Online modul 3 "Psykologi og bevidsthed" + webinar (dato følger)
Den 11.-12. august kl. 10-17: Live dage i House of Nordic Ayurveda
Den 13. august: Online modul 4 "Klinik og eksamen" + webinar (dato følger)
Den 29.-30. september: Live dage + eksaminering i House of Nordic Ayurveda

Det Ayurvediske sundhedshus House of Nordic Ayurveda er beliggende i naturskønne omgivelser med havudsigt i Nivå, med både Kokkedal og Nivå station ca 2 kilometer væk.
Webinarerne sker over zoom og ligger hverdags aftener.

Tilmeld dig - og start med det samme

Der er kun 12 pladser på uddannelsen

Når du bliver indskrevet på uddannelsen er det ayurvediske online grundforløb, Fundamentet for Sundhed, inkluderet i prisen. Det vil sige, du kan starte dette forløb, når det passer dig.

Det forudsættes, at du har gennemgået hele Fundamentet for Sundhed, inden du kan blive certificeret Nordic Ayurveda behandler. Vi anbefaler gennemførelse inden uddannelse start, da dette vil give dig en øget dybde i forløbet.

OBS: Har du problemer med at betale med kreditkort pga bankens restriktion på beløbsstørrelse, så kan du overføre kursusgebyret til bankkonto, og skrive os en mail efterfølgende.

Kontonummer 9682 0001102923. Skriv i ref.: Beh.udd. samt navn.

DIN INVESTERING

Prisen inkluderer: Al undervisning og undervisningsmateriale, 9 dage i House of Nordic Ayurveda med frokost og snacks, en 1:1 session med Mette Korsholm op til eksamen, eksaminering, Fundamentet for Sundhed (Ayurveda online grundforløb), goodiebag og rabatter på produkter til din træning/klinik.

Hør hvad Mette har fået ud af uddannelsen

Hør hvad Kenneth har fået ud af uddannelsen

Dine undervisere

Mød Mette, Charlotte og Anders

Mette Korsholm

Nordisk Ayurveda behandler instruktør

Mette Korsholm er en af de største kapaciteter indenfor Ayurveda herhjemme og har sit eget nordisk Ayurvediske brand By Korsholm.
Mette har med 20 års professionelt virke som massør, ergoterapeut, life coach og biopat kombineret med hendes hjertesag Ayurveda’en, en hel unik baggrund og ekspertise. Mette har samtidig stået i mesterlære i Indien hos dygtige og velrenomerede Ayurvediske læger og terapeuter.
By Korsholm kropsolierne, er DNA` en i hendes produkt serie og har en hel unik sammensætning af urter og dufte som understøtter kroppens egen heling og balance. Mette har desuden erfaring, som underviser indenfor spa, klinik og velvære koncepter og har sit eget sted og showroom i København K. Desuden webshoppen bykorsholm.dk, hvor du finder mere info om konceptet og produkterne. Mette er hovedunderviser på uddannelsen, hvor hun vil dele hendes viden og helt særlige tilgang til nordisk Ayurveda med dig.

Charlotte Nielsen

Anatomi- og fysiologilærer

Charlotte Nielsen er uddannet fysioterapeut og ansat som klinisk underviser i fysioterapi på Frederiksberg Sundhedscenter. Hun er desuden uddannet yogalærer og fysioflow instruktør og har specialiseret sig i yoga for kræftpatienter og andre med specielle behov.
Charlotte er indehaver af firmaet Fys-Copenhagen og har 13 års erfaring i at undervise og videreformidle anatomi og fysiologi på forskellige uddannelser både nationalt og internationalt. Med 25 års praktisk erfaring som fysioterapeut er undervisningen evidensbaseret, erfaringsbaseret samt didaktisk velfunderet.
Anatomien og fysiologien på uddannelsen vil være relevant og meningsgivende, så du får lyst til at udforske det endnu mere.

Anders Hage

Behandler, sexolog og sauangusmester

Anders har hele sit liv været optaget af at “tale kroppens sprog” med det formål at kunne lindre smerter og støtte helingsprocessen. Med en baggrund som elitesvømmer, moderne danser og kropsbehandler igennem 20+ år, så har Anders praktiske og anvendelige metoder og redskaber til “berøringskunsten”, som vil gøre dine behandlinger bedre, tryggere og mindre fysisk anstrengende for dig som behandler. Anders har firmaet Nordic Health and Living, der blandt andet tilbyder saunagus arrangementener. Anders underviser i “berøringskunsten”, samt lejring.

Dine undervisere

Mød Rikke, Lill-Britt og Maria

Rikke Hansen

Kropsterapeut og yogalærer

Rikke Hansen har haft virke inden for det kropsterapeutiske felt siden 2003. Hun ejer Sanum.dk og arbejder som kropsterapeut, yogalærer og vejleder i menneskelig udvikling og sundhed på alle plan. Det gør Rikke gennem 1/1 sessioner, via kurser, retreats og uddannelse, og er desuden stifter af Kropsterapeutisk yoga og Kropsterapeutisk yoga uddannelse kyu.dk.
Rikkes intention er healing og forståelse af livet gennem kroppen, og hun guider dig til at forstå kroppens sprog blandt andet gennem meridianbanerne.

Lill-Britt Myhlenfordth Reffstrup

Ayurveda behandler og yogaterapeut

Lill-Britt er Nordic Ayurvedas mester-behandler i AYA House med mere end 30 års erfaring indenfor yoga, meditation og forskellige andre aspekter af kroppens velvære. Lill-Britt har uddannelser indenfor Ayurveda, meditation, spa-behandlinger, yoga & healingmassage og samtaleterapi.
Som healingmassør, spa og yogaterapeut favner hun alt fra velgørende kropsbehandlinger og energigivende yogamassage til personlig træning med yoga.
Lill-Britt blev kåret som Året Ildsjæl ved Danish Beauty Award i 2019. På uddannelsen underviser Lill-Britt i Garshana (tørbørstning) og introduktion til den ayurvediske hovedbundsmassage.

Maria Juhl

Medstifter af NAYA og forfatter

Maria har på egen krop praktiseret den ayurvediske livsstil siden 2001, og er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien i 2014. Maria Juhl drev sit eget firma fra 2006-2020, hvor hun har coachet og undervist firmaer og private inden for sund livsstil, indtil hun i 2020 startede NAYA sammen med Kristine Swalethorp. Hun har udgivet bøgerne, LEV MERE KÆMP MINDRE (2017) og AYURVEDA - FØLG NATURENS RYTME (2019)

Udtalelser

fra tidligere kursister

“Tak for nogle helt fantatiske dage og en helt vild rejse. Jeg er så glad for jeg tog springet og sagde ja til at tage Ayurveda behandler uddannelse 🙏 Det er svært for mig at sætte ord på, hvad der er sket, men det bedste jeg kan finde er: Åbenbaring. I går da vi blev færdige gik det pludselig op for mig, jamen det er jo det her jeg skal! Det her kan jeg med mine tossede arme, lige præcis det her, som jeg jo har gået og drømt om, kan jeg nu realisere. I dag er jeg simpelthen så glad, stolt, lettet og afklaret ❤️ Tak for jer, tak for hjælpen, hver og en på holdet, vi ses forhåbentlig på den ene eller anden måde.”

Majbritt, hold 1

“Fedt, fedt og fedt kan jeg kun sige. Uddannelsen er virkelig god og vi arbejder med et rigtigt godt materiale. Mette er en eminent underviser og tilknyttet til uddannelsen er der de mest fantastiske gæstelærere. Jeg kan kun sige til folk: ‘få den uddannelse’ - du vil lære at arbejde med nervesystemet, det endokrine og hormonsystemet og meget meget mere. Jeg har taget uddannelser i 23 år og behandler uddannelsen hos Nordic Ayurveda er i den absolutte top”

Helen, hold 2