ØNSKER DU:

 • At leve et sundere og mere naturligt liv i harmoni med dig selv og dine omgivelser?

 • At vågne op med livsenergi og følelsen af højere mening med dit liv?

 • At forebygge sygdom eller reducere nuværende helbredsmæssige udfordringer?

 • At være en del af vores online detox, og få støtte til din fysiske og mentale udrensning 2 x årligt?

Online Ayurveda Grundforløb

Lær at mærke dig selv, forebygge sygdom, træffe selvkærlige valg, og finde din meningsfulde vej til et sundt liv i balance og overskud

Vi lever i stigende grad et unaturligt liv i en unaturlig teknologisk verden. Så selvom verden kommer tættere på, teknologien og handlemulighederne bliver bedre og mere mangfoldige, så er der flere mennesker end nogensinde, der kommer væk fra sig selv og fra deres selvregulerende kerne.

Aldrig har så mange følt angst, utilstrækkelighed, stress, depression og ensomhed! Vi har ofte for travlt (med de forkerte ting), indtager negative, dulmende stimuli og kunstige madvarer, og er kommet væk fra, at mærke hvem vi er, og hvad vi dybest set ønsker at bruge vores liv på.

Nogle af de symptomer vi døjer med i vores del af verden er, uorden i fordøjelsen, ophobning af affaldsstoffer, vægtøgning, dårlig søvnkvalitet, nedsat mobilitet, kroniske smerter, betændelsestilstande, manglende energi, stress, depression, ængstelighed, utilstrækkelighed, og utilsigtet tidlig og dårlig alderdom.
Online Ayurveda Grundforløb


... er et online Ayurveda grundforløb, der giver dig alle de fundamentale redskaber til et sundt og meningsfuldt liv i balance. Gennem 6 online moduler og i alt 91 lektioner med video, audio, tekst, tests og refleksionsspørgsmål modtager du trin for trin vejledning til at få skabt en Ayurvedisk livsstil, der passer konkret til dig. Så du efter endt kursus ved hvilke daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner og meget mere, der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance for din unikke konstitution. Se demo-video om forløbet her!


Kursus oversigt

Kurset består samlet set af 91 lektioner, der indeholder video, audio, tekst, tests og refleksionsspørgsmål. Alt sammen designet til at sikre din indlæring og integration af Ayurvedas redskaber.

  1. Velkommen

  2. De vigtigste grundsten for et godt helbred

  3. Læsehjørnet - intro til Ayurveda

  4. Meditation - sæt din intention for et godt helbred

  5. Refleksionsspørgsmål

  1. Din unikke Dosha-konstitution

  2. Prakriti-test

  3. Vikriti-test

  4. Læsehjørnet - kend din ayurvediske krop-sind type

  5. Refleksionsspørgsmål

  1. Introduktion til Pranayama

  2. Sammenhængende Vejrtrækning

  3. Nadi Shodhana - åndedrætsøvelse del 1

  4. Nadi Shodhana - åndedrætsøvelse del 2

  5. Læsehjørnet - fordelene ved åndedrætsøvelser

  6. Refleksionsspørgsmål

  7. Opsamling + Highlights modul 1

  1. Intro til meditation

  2. Læsehjørnet - hvorfor meditere?

  3. Refleksionsspørgsmål

  1. Bliv guidet i Primordial Sound Meditation

  2. Meditation som lydfil

  3. Refleksionsspørgsmål

  1. Tips til din meditationspraksis

  2. Læsehjørnet - svar på almindelige spørgsmål vedrørende meditation

  3. "The layers of life"

  4. Refleksionsspørgsmål

  5. Opsamling + Highlights modul 2

About this course

 • 2.495,00 kr.
 • 92 lektioner
 • 8 timers videoindhold

UNDERVISERE

Maria Juhl

Medstifter af NAYA og forfatter

Maria har på egen krop praktiseret den ayurvediske livsstil siden 2001, og er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien i 2014. Maria Juhl drev sit eget firma fra 2006-2020, hvor hun har coachet og undervist firmaer og private inden for sund livsstil, indtil hun i 2020 startede NAYA sammen med Kristine Swalethorp. Hun har udgivet bøgerne, LEV MERE KÆMP MINDRE (2017) og AYURVEDA - FØLG NATURENS RYTME (2019)

Start nu!

Er du klar til at bygge dit fundament for et sprudlende liv?

Kurset foregår overvejende som selvstudie, men som deltager bliver du inviteret indenfor i vores lukkede facebook gruppe, hvor du løbende kan stille spørgsmål og dele dine erfaringer med andre.

Se vores demo-video om forløbet her.

EKSTRA MATERIALE: Du får også vores detox modul og inviteres 2 x årligt til at være en del af vores fælles online udrensning.

OBS: Ønsker du at tage hele Ayurveda uddannelsen er dette online grundforløb forudsætningen for, at du kan deltage. Det er DIT grundforløb, så du kan blive den bedst mulige inspiration for andre. Tilmelder du hele uddannelsen er Fundamentet for Sundhed inklusiv i uddannelsesprisen.

Du kan tilmelde dig hele uddannelsen her (kun 22 pladser!): AYURVEDA UDDANNELSE

Nuværende studerende siger:

“At give sig selv dette grundforløb er første Skridt på vejen til selvhelbredelse. Af hjertet tak for jer Maria Juhl og Kristine Swalethorp 🙏🏻🙏🏻”

Nina, Hundefrisør

“Allerede efter 1. modul kan jeg helt klart mærke en positiv forskel. Jeg er opmærksom på, at jeg holder rigtig meget på min vejrtrækning og ofte trækker vejret overfladisk. Jeg har specielt rigtig god gavn af vekselåndedrættet og sammenhængende åndedræt, som giver mig ro og grouding. Jeg har konstateret, at min døgnrytme bliver mere og mere stabil, jeg sover bedre - de flest nætter - og vågner af mig selv ved 6-tiden. Min fordøjelse er også blevet bedre og så har jeg fået mere energi og flere kræfter. Jeg er fortrøstningsfuld og ser frem til at fortsætte modul 2.”

Helle, Sygeplejeske

“Jeg bliver nødt til at rose jer for jeres sindsygt høje faglige niveau. Det er jeg virkelig imponeret over. I de alternative kredse oplever jeg ofte, at der lidt bliver givet en sludder for en sladder, men I løfter det til et helt nyt niveau. TAK!! Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg er startet på denne rejse og for hver dag føles det mere og mere givende og rigtigt. ”

Lotte, Læge og Clairvoyant rådgiver

“Det er begyndelsen på et fantastisk og skelsættende liv. Jeg er meget taknemmelig. Tak fordi du skabte og lærte mig, hvordan jeg med Ayurveda kan ændre min livsbane og have tillid og tro på at følge min drøm. Jeg mediterer, laver yoga og åndedrætsøvelser på skift i en fast rutine, som jeg har glæde af det hver eneste dag.”

Lisbeth