ØNSKER DU:

  • At leve et sundere og mere naturligt liv i harmoni med dig selv og dine omgivelser?

  • At vågne op med livsenergi og følelsen af højere mening med dit liv?

  • At forebygge sygdom eller reducere nuværende helbredsmæssige udfordringer?

Online Ayurveda Grundforløb

Lær at mærke dig selv, forebygge sygdom, træffe selvkærlige valg, og finde din meningsfulde vej til et sundt liv i balance og overskud

Vi lever i stigende grad et unaturligt liv i en unaturlig teknologisk verden. Så selvom verden kommer tættere på, teknologien og handlemulighederne bliver bedre og mere mangfoldige, så er der flere mennesker end nogensinde, der kommer væk fra sig selv og fra deres selvregulerende kerne.

Aldrig har så mange følt angst, utilstrækkelighed, stress, depression og ensomhed! Vi har ofte for travlt (med de forkerte ting), indtager negative, dulmende stimuli og kunstige madvarer, og er kommet væk fra, at mærke hvem vi er, og hvad vi dybest set ønsker at bruge vores liv på.

Nogle af de symptomer vi døjer med i vores del af verden er, uorden i fordøjelsen, ophobning af affaldsstoffer, vægtøgning, dårlig søvnkvalitet, nedsat mobilitet, kroniske smerter, betændelsestilstande, manglende energi, stress, depression, ængstelighed, utilstrækkelighed, og utilsigtet tidlig og dårlig alderdom.
Online Ayurveda Grundforløb


... er et online Ayurveda grundforløb, der giver dig alle de fundamentale redskaber til et sundt og meningsfuldt liv i balance. Du modtager trin for trin vejledning til, at få skabt en Ayurvedisk livsstil, der passer konkret til dig, så du ved hvilke daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner og meget mere, der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance for din unikke konstitution.


UNDERVISERE

Maria Juhl

Medstifter af Nordic Academy of Ayurveda og hovedunderviser

Maria er stifter og medejer af Nordic Academy of Ayurveda. Hun har på egen krop praktiseret den ayurvediske livsstil siden 2001, og er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien i 2014. Maria Juhl har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser firmaer og private inden for sund livsstil. Hun har udgivet bøgerne, LEV MERE KÆMP MINDRE (2017) og AYURVEDA - FØLG NATURENS RYTME (2019)

Noell Elise Wakeroots

Underviser i meditation

Noell er uddannet Primordial Sound Meditation Teacher ved Deepak Chopra, og underviser både i meditation & bevidsthedsudvidelse. I januar 2018 skabte hun succeskonceptet Noell Crystals med visionen om at bygge bro mellem dén moderne og dén spirituelle og bevidste verden. Noell Crystals inspirer dig til at implementere mere energibevidsthed i din hverdag, og tilbyder dig energiredskaber af højeste kvalitet, samt andre økologiske & miljøvenlige produkter.

SALGET ER STARTET

Er du klar til at bygge dit fundament for et sprudlende liv?
Pris for alle 6 moduler kr. 2495,-

OBS: Ønsker du at tage hele Ayurveda uddannelsen er dette online grundforløb forudsætningen for, at du kan deltage. Det er DIT grundforløb, så du kan blive den bedst mulige inspiration for andre. Tilmelder du hele uddannelsen er Fundamentet for Sundhed inklusiv i uddannelsesprisen.

Du kan tilmelde dig hele uddannelsen her (kun 20 pladser!): AYURVEDA UDDANNELSE

Nuværende studerende siger:

“Allerede efter 1. modul kan jeg helt klart mærke en positiv forskel. Jeg er opmærksom på, at jeg holder rigtig meget på min vejrtrækning og ofte trækker vejret overfladisk. Jeg har specielt rigtig god gavn af vekselåndedrættet og sammenhængende åndedræt, som giver mig ro og grouding. Jeg har konstateret, at min døgnrytme bliver mere og mere stabil, jeg sover bedre - de flest nætter - og vågner af mig selv ved 6-tiden. Min fordøjelse er også blevet bedre og så har jeg fået mere energi og flere kræfter. Jeg er fortrøstningsfuld og ser frem til at fortsætte modul 2.”

Helle, Sygeplejeske

“Jeg bliver nødt til at rose jer for jeres sindsygt høje faglige niveau. Det er jeg virkelig imponeret over. I de alternative kredse oplever jeg ofte, at der lidt bliver givet en sludder for en sladder, men I løfter det til et helt nyt niveau. TAK!! Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg er startet på denne rejse og for hver dag føles det mere og mere givende og rigtigt. ”

Lotte, Læge og Clairvoyant rådgiver