GØR EN ÆGTE FORSKEL I VERDEN

Uddannelsen til Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent er noget for dig, der...

...har et passioneret kald for at formidle Ayurvedaens tusinde år gamle, grundlæggende og dybdegående redskaber – og dermed gøre en positiv forskel i en verden, hvor mange i dag døjer med negative følger af en unaturlig livsstil.

1. hold er UDSOLGT!

Tilmeld dig 2. hold, start 14. januar 2021!

LÆR LIVETS VIDENSKAB

Ayurveda – ”Livets videnskab” har gennem årtusinder hjulpet mennesker over hele verden med at hele ubalancer, sygdomme og finde tilbage til sig selv og den mest optimale selvhelbredende tilstand.

I en dagligdag hvor vi bliver bombarderet i alle retninger af diverse interesser, og hvor mulighederne er flere end nogensinde – har rigtig mange svært ved at mærke sig selv, og derved træffe de bedste og sundeste valg for et godt liv.

Har du lyst til at være en kanal for en højere bevidsthed, og være et lys i verden, som kan tænde andres lys. Være én andre kan læne sig op af, og derved bringe healing til den enkelte og verden?

Som studerende på denne uddannelse vil du personligt opleve et gennembrud i din egen udvikling og bevidsthed, samt opnå færdigheder og selvtillid til at inspirere andre til at gøre det samme.

PÅ UDDANNELSEN VIL DU LÆRE:

 • Om vedisk filosofi der danner fundamentet for Ayurveda
 • Om Doshaer, subdoshaer samt andre væsentlige begreber i Ayurveda
 • Om Ayurvedisk kost, urter, fordøjelse og udrensning
 • At bruge Yoga og Pranayama til at balancere de 3 Doshaer
 • Grundlæggende forståelse for naturens rytmer, og disses indflydelse på os som mennesker
 • Hvordan du gennem Ayurveda kan forebygge og reducere sygdom 
 • At guide andre i meditation
 • At teste andre i deres Dosha-konstitution, og vejlede dem til at leve i harmoni med deres egen natur
 • Om Pulsdiagnose og opleve en selv - til eget brug
 • At bringe den tusinde år gamle videnskab ind i den moderne verden
 • Om måder at gennemføre konsultationer, foredrag og workshops
 • At blive rustet til at drive din egen forretning som Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent
 • At øge dit eget stabile fundament, og dermed blive styrket i at inspirere og vejlede andre i at træffe de rette valg i deres liv

PRAKTISK OM UDDANNELSENS FORLØB:

Når du bliver indskrevet på uddannelsen er online grundforløbet, Fundamentet for Sundhed , inkluderet i prisen. Det vil sige, du kan starte dette forløb, når det passer dig.

Det forudsættes, at du har gennemgået Fundamentet for Sundhed, forinden uddannelsens start og anbefales, at du påbegynder det minimum 6 uger forinden.

Uddannelsen er opbygget af 2 semestre.

Overbygning - start 1. September 2020

1 semester forløber over 6 moduler og er en kombination af 2 weekendkurser i København og 6 online moduler, der består af videoer, lydfiler, skrevet materiale samt andre relevante ressourcer.

Til hvert Modul bliver der afholdt live webinarer, Q&A og online forum. I dette semester går vi i dybden med læringen om Ayurveda, dennes principper, redskaber og healende egenskaber samt filosofien bag, der dels giver dig større indsigt i dig selv og dels giver dig færdigheder til at dele principperne med din familie og omgangskreds.

De to weekender foregår i NOR:

Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV

Henholdsvis den 19.-20. september & den 28.-29. november - alle dage kl. 9.00-17.00


Certifikation - start 4. januar 2021

2. semester handler om “dig som vejleder og inspirator”. Semesteret forløber over 6 moduler og er en kombination af 2 weekendkurser i København og 6 online moduler der består af videoer, lydfiler, skrevet materiale samt andre relevante ressourcer.

Til hvert Modul bliver der afholdt live webinarer, Q&A og online forum. I dette semester får du mulighed for at skabe dit unikke udtryk, hvor du kan kombinere de ayurvediske principper og redskaber med, hvad du ellers har med dig af talenter og uddannelse og som passer bedst med din livsvej.

Semesteret afsluttes med eksamensopgave og certifikation

De to weekender foregår i NOR:

Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV.

Henholdvis den 23.-24. januar & den 17-18. april - alle dage kl. 9.00-17.00

DOWNLOAD HER: Moduloversigt uddannelsen.pdf

OBS: Der er kun 20 pladser på uddannelsen!

Undervisere

Mød Maria, Christina og Morten

Maria Juhl

Medstifter af NAYA og forfatter

Maria har på egen krop praktiseret den ayurvediske livsstil siden 2001, og er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien i 2014. Maria Juhl drev sit eget firma fra 2006-2020, hvor hun har coachet og undervist firmaer og private inden for sund livsstil, indtil hun i 2020 startede NAYA sammen med Kristine Swalethorp. Hun har udgivet bøgerne, LEV MERE KÆMP MINDRE (2017) og AYURVEDA - FØLG NATURENS RYTME (2019)

Christina Vargas (USA)

Undervise i Ayurvedisk mad, udrensning, fordøjelse og behandlinger

Christina Vargas er en kæmpe kapacitet indenfor Ayurveda og Yoga, der siden 2005 har inspireret og støttet mennesker gennem sin virksomhed SimpleVeda. Christina har blandt andet taget den 6-årige Ayurveda Practitioner uddannelse, samt uddannelse til Ayurveda kok og yogaterapeut på California College of Ayurveda. I Dallas, USA, samarbejder hun også med hospitalet Baylor University Medical Center, om at integrere Ayurvedas redskaber med konventionel medicin.

Morten Krabbe

Underviser blandt andet i pulsdiagnose og urter

Morten Krabbe har studeret og arbejdet med Ayurveda siden 1987. Han er blandt andet uddannet på Maharishi International University i Fairfield, Iowa. I 1994 startede Morten Krabbe klinikken Human Balance og har siden arbejdet professionelt med bl.a. ayurvedisk pulsdiagnose samt kost og livsstilsvejledning efter ayurvediske principper. I 2001 etablerede han helsekostfirmaet Human Balance ApS, der selv producerer produkterne Trifalla, Trifalla Special og Reumazall samt importerer og distribuerer en lang række andre produkter af bl.a. ayurvedisk oprindelse.

Flere undervisere

Mød Noell, Sara og Marko

Noell Elise Wakeroots

Underviser i meditation online

Noell er uddannet Primordial Sound Meditation Teacher ved Deepak Chopra, og underviser både i meditation & bevidsthedsudvidelse. I januar 2018 skabte hun succeskonceptet Noell Crystals med visionen om at bygge bro mellem dén moderne og dén spirituelle og bevidste verden. Noell Crystals inspirer dig til at implementere mere energibevidsthed i din hverdag, og tilbyder dig energiredskaber af højeste kvalitet, samt andre økologiske & miljøvenlige produkter.

Sara Speyer

Underviser i filosofi

Sara Speyer har fungeret som alternativ behandler siden 1995 og bruger en eklektisk blanding af āyurveda, kinesisk medicin, nordisk urtelære og kropsbehandlinger. I 2017 blev hun cand.mag. i indologi fra Københavs Universitet. Hun har beskæftiget sig en hel del med āyurvedaens basistekster på sanskrit, samt med yoga- og jyotiṣhtekster. Sara er freelanceforsker og underviser i sanskrit, samt i filosofi og historien bag yoga, āyurveda mv. Derudover er hun en del af en international forskergruppe, som i fællesskab oversætter Gārgīyājyotiṣa, som er en af de ældste tekster om oldtidens videnskaber.