GØR EN ÆGTE FORSKEL I VERDEN

Uddannelsen til Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent er noget for dig, der...

...har et passioneret kald for at formidle Ayurvedaens tusinde år gamle, grundlæggende og dybdegående redskaber – og dermed gøre en positiv forskel i en verden, hvor mange i dag døjer med negative følger af en unaturlig livsstil.

LÆR LIVETS VIDENSKAB

Ayurveda – ”Livets videnskab” har gennem årtusinder hjulpet mennesker over hele verden med at hele ubalancer, sygdomme og finde tilbage til sig selv og den mest optimale selvhelbredende tilstand.

I en dagligdag hvor vi bliver bombarderet i alle retninger af diverse interesser, og hvor mulighederne er flere end nogensinde – har rigtig mange svært ved at mærke sig selv, og derved træffe de bedste og sundeste valg for et godt liv.

Har du lyst til at være en kanal for en højere bevidsthed, og være et lys i verden, som kan tænde andres lys. Være én andre kan læne sig op af, og derved bringe healing til den enkelte og verden?

Som studerende på denne uddannelse vil du personligt opleve et gennembrud i din egen udvikling og bevidsthed, samt opnå færdigheder og selvtillid til at inspirere andre til at gøre det samme.

PÅ UDDANNELSEN VIL DU LÆRE:

 • Om vedisk filosofi der danner fundamentet for Ayurveda
 • Om Doshaer, subdoshaer samt andre væsentlige begreber i Ayurveda
 • Om Ayurvedisk kost, urter, fordøjelse og udrensning
 • At bruge Yoga og Pranayama til at balancere de 3 Doshaer
 • Grundlæggende forståelse for naturens rytmer, og disses indflydelse på os som mennesker
 • Hvordan du gennem Ayurveda kan forebygge og reducere sygdom 
 • At guide andre i meditation
 • At teste andre i deres Dosha-konstitution, og vejlede dem til at leve i harmoni med deres egen natur
 • Om Pulsdiagnose og opleve en selv - til eget brug
 • At bringe den tusinde år gamle videnskab ind i den moderne verden
 • Om måder at gennemføre konsultationer, foredrag og workshops
 • At blive rustet til at drive din egen forretning som Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent
 • At øge dit eget stabile fundament, og dermed blive styrket i at inspirere og vejlede andre i at træffe de rette valg i deres liv

PRAKTISK OM UDDANNELSENS FORLØB:

Når du bliver indskrevet på uddannelsen er online grundforløbet, Fundamentet for Sundhed , inkluderet i prisen. Det vil sige, du kan starte dette forløb, når det passer dig
(Grundforløbet lanceres 1. maj 2020).

Det forudsættes, at du har gennemgået dette forløb forinden uddannelsens start og anbefales, at du påbegynder det minimum 6 uger forinden.

Uddannelsen er opbygget af 2 semestre.

Overbygning - start 1. September 2020

1 semester forløber over 6 moduler og er en kombination af 2 weekendkurser i København og 6 online moduler, der består af videoer, lydfiler, skrevet materiale samt andre relevante ressourcer.

Til hvert Modul bliver der afholdt live webinarer, Q&A og online forum. I dette semester går vi i dybden med læringen om Ayurveda, dennes principper, redskaber og healende egenskaber samt filosofien bag, der dels giver dig større indsigt i dig selv og dels giver dig færdigheder til at dele principperne med din familie og omgangskreds.

De to weekender foregår i NOR:

Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV

Henholdsvis den 19.-20. september & den 28.-29. november - alle dage kl. 9.00-17.00


Certifikation - start 4. januar 2021

2. semester handler om “dig som vejleder og inspirator”. Semesteret forløber over 6 moduler og er en kombination af 2 weekendkurser i København og 6 online moduler der består af videoer, lydfiler, skrevet materiale samt andre relevante ressourcer.

Til hvert Modul bliver der afholdt live webinarer, Q&A og online forum. I dette semester får du mulighed for at skabe dit unikke udtryk, hvor du kan kombinere de ayurvediske principper og redskaber med, hvad du ellers har med dig af talenter og uddannelse og som passer bedst med din livsvej.

Semesteret afsluttes med eksamensopgave og certifikation

De to weekender foregår i NOR:

Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV.

Henholdvis den 23.-24. januar & den 17-18. april - alle dage kl. 9.00-17.00

OBS: Der er kun 25 pladser på uddannelsen!

DIN INVESTERING

Uddannelsens pris er kr. 29.000,-

Der er ligeledes mulighed for at betale over ratebetaling. Se nedenfor.
Raterne falder hver måned.

Har du behov for en særlig betalingsordning, så kontakt os på info@nordicayurveda.com

OBS: Har du problemer med at overføre i en rate pga bankens restriktion på beløbsstørrelse, så kan du overføre til bankkonto, og skrive os en mail efterfølgende.
Kontonummer 9682 0001102923. Skriv i ref.: Udd01 samt navn.

Undervisere

Flere undervisere følger...

Maria Juhl

Ejer og ayurveda ekspert

Maria er stifter og medejer af Nordic Academy of Ayurveda. Hun har på egen krop praktiseret den ayurvediske livsstil siden 2001, og er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien i 2014. Maria Juhl har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser firmaer og private inden for sund livsstil. Hun har udgivet bøgerne, LEV MERE KÆMP MINDRE (2017) og AYURVEDA - FØLG NATURENS RYTME (2019)

Noell Elise Wakeroots

Meditationslærer

Noell er uddannet Primordial Sound Meditation Teacher ved Deepak Chopra, og underviser både i meditation & bevidsthedsudvidelse. I januar 2018 skabte hun succeskonceptet Noell Crystals med visionen om at bygge bro mellem dén moderne og dén spirituelle og bevidste verden. Noell Crystals inspirer dig til at implementere mere energibevidsthed i din hverdag, og tilbyder dig energiredskaber af højeste kvalitet, samt andre økologiske & miljøvenlige produkter.