GØR EN ÆGTE FORSKEL I VERDEN

Uddannelsen til Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent er noget for dig, der...

...har et passioneret kald for at formidle Ayurvedaens tusinde år gamle, grundlæggende og dybdegående redskaber – og dermed gøre en positiv forskel i en verden, hvor mange i dag døjer med negative følger af en unaturlig livsstil.

LÆR LIVETS VIDENSKAB

Ayurveda – ”Livets videnskab” har gennem årtusinder hjulpet mennesker over hele verden med at hele ubalancer, sygdomme og finde tilbage til sig selv og den mest optimale selvhelbredende tilstand.

I en dagligdag hvor vi bliver bombarderet i alle retninger af diverse interesser, og hvor mulighederne er flere end nogensinde – har rigtig mange svært ved at mærke sig selv, og derved træffe de bedste og sundeste valg for et godt liv.

Har du lyst til at være en kanal for en højere bevidsthed, og være et lys i verden, som kan tænde andres lys. Være én andre kan læne sig op af, og derved bringe healing til den enkelte og verden?

Som studerende på denne uddannelse vil du personligt opleve et gennembrud i din egen udvikling og bevidsthed, samt opnå færdigheder og selvtillid til at inspirere andre til at gøre det samme.

PÅ UDDANNELSEN VIL DU LÆRE:

 • Om vedisk filosofi der danner fundamentet for Ayurveda
 • Om Doshaer, subdoshaer samt andre væsentlige begreber i Ayurveda
 • Om Ayurvedisk kost, urter, fordøjelse og udrensning
 • At bruge Yoga og Pranayama til at balancere de 3 Doshaer
 • Grundlæggende forståelse for naturens rytmer, og disses indflydelse på os som mennesker
 • Hvordan du gennem Ayurveda kan forebygge og reducere sygdom 
 • At guide andre i meditation
 • At teste andre i deres Dosha-konstitution, og vejlede dem til at leve i harmoni med deres egen natur
 • Om Pulsdiagnose og opleve en selv - til eget brug
 • At bringe den tusinde år gamle videnskab ind i den moderne verden
 • Om måder at gennemføre konsultationer, foredrag og workshops
 • At blive rustet til at drive din egen forretning som Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent
 • At øge dit eget stabile fundament, og dermed blive styrket i at inspirere og vejlede andre i at træffe de rette valg i deres liv

PRAKTISK OM UDDANNELSENS FORLØB:

Uddannelsen kan fra 2022 både tages med og uden fysiske mødedage i Fredensborg. Det vil sige, bor du langt væk eller er det mere praktisk for dig at køre uddannelsen 100% online er dette en mulighed.

Når du bliver indskrevet på uddannelsen er online grundforløbet, Fundamentet for Sundhed , inkluderet i prisen. Det vil sige, du kan starte dette forløb, når det passer dig.

Det forudsættes, at du har gennemgået Fundamentet for Sundhed, forinden uddannelsens start og anbefales, at du påbegynder det minimum 6 uger før.

Uddannelsen er opbygget af 2 semestre.

Overbygning - start 9. august 2022

1. semester forløber over 6 online moduler, der består af videoer, lydfiler, skrevet materiale samt andre relevante ressourcer. Derudover suppleres enten med 4 livedage hos AYA HOUSE eller 4 samtaler med en Master teacher (for de online studerende).

Til hvert modul bliver der afholdt mindst et live webinar, og vi følger op på diverse spørgsmål over online forum. I første semester går vi i dybden med læringen om Ayurveda, dennes principper, redskaber og healende egenskaber samt filosofien bag, der dels giver dig større indsigt i dig selv og dels giver dig færdigheder til at dele principperne med din familie og omgangskreds.

De fire dage foregår hos AYA HOUSE:

Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg

Henholdsvis den 15.-16. september & den 17.-18. november - alle dage kl. 9.00-17.00

Samtaler med Master teacher aftales individuelt.


Certifikation - start 4. januar 2023

2. semester handler om “dig som vejleder og inspirator”. Semesteret forløber over 6 online moduler, der består af videoer, lydfiler, skrevet materiale samt andre relevante ressourcer. Derudover suppleres enten med 4 livedage hos AYA HOUSE eller 4 samtaler med en Master teacher (for de online studerende).

Til hvert modul bliver der afholdt mindst et live webinar, og vi følger op på diverse spørgsmål over online forum. I andet semester får du mulighed for at skabe dit unikke udtryk, hvor du kan kombinere de ayurvediske principper og redskaber med, hvad du ellers har med dig af talenter og uddannelse og som passer bedst med din livsvej.

Semesteret afsluttes med eksamensopgave og certifikation

De fire dage foregår hos AYA HOUSE:

Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg

Henholdvis den 2.-3. februar & den 25.-26. maj - alle dage kl. 9.00-17.00

Samtaler med Master teacher aftales individuelt.

DOWNLOAD HER: Moduloversigt_ffs+udd.pdf

OBS: Der er kun 22 pladser på den del af uddannelsen, hvor vi har fysisk fremmøde!

NYHED: Tag uddannelsen 100% online

Vær med uanset hvor i verden, du bor...

Du følges med resten af gruppen i online moduler og live webinarer. I stedet for livedagene i AYA House, så har du 4 sessioner med en Master teacher online, og du certificeres online.

DIN INVESTERING

Uddannelsens pris er kr. 29.000,-
-
Uddannelsens pris 100% online er kr. 24.000,-

Du har mulighed for at betale over ratebetaling. Raterne falder hver måned.

Har du behov for en særlig betalingsordning, så kontakt os på info@nordicayurveda.com

OBS: Har du problemer med at betale med kreditkort pga bankens restriktion på beløbsstørrelse, så kan du overføre kursusgebyret til bankkonto, og skrive os en mail efterfølgende.

Kontonummer 9682 0001102923. Skriv i ref.: Udd05 samt navn.

Tag Ayurveda uddannelsen

Inkl. 12 online moduler og dertilhørende webinarer, Fundamentet for Sundhed, projektforløb, eksamen, certificering, kursusmateriale, gode rabatter på ayurvediske produkter samt enten 8 livedage eller 4 Master teacher samtaler

GØR EN ÆGTE FORSKEL I VERDEN

Book en uforpligtende samtale om uddannelsen med Maria Juhl

Undervisere

Mød Maria, Kristine, Christina og Morten

NAYA Academy

Stiftere og undervisere

NAYA består af stiftere og undervisere Maria Juhl og Kristine Swalethorp. Maria Juhl er gennemgående underviser på hele Ayurveda uddannelsen. Hun er certificeret inden for holistisk sundhed, Yoga og Ayurveda hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien i 2014, og har udgivet bøgerne, LEV MERE KÆMP MINDRE (2017) og AYURVEDA - FØLG NATURENS RYTME (2019). Kristine Swalethorp er uddannelsesleder, medunderviser og har de seneste 10 år praktiseret de ayurvediske principper personligt. Hun er certificeret ayurvedisk livsstils underviser ved Chopra Center University i Californien, og er i dag under uddannelse til Ayurvedisk læge på California Collage of Ayurveda.

Christina Vargas (USA)

Undervise i Ayurvedisk mad, udrensning, fordøjelse og behandlinger

Christina Vargas er en kæmpe kapacitet indenfor Ayurveda og Yoga, der siden 2005 har inspireret og støttet mennesker gennem sin virksomhed SimpleVeda. Christina har blandt andet taget den 6-årige Ayurveda Practitioner uddannelse, samt uddannelse til Ayurveda kok og yogaterapeut på California College of Ayurveda. I Dallas, USA, samarbejder hun også med hospitalet Baylor University Medical Center, om at integrere Ayurvedas redskaber med konventionel medicin.

Morten Krabbe

Underviser blandt andet i pulsdiagnose og urter

Morten Krabbe har studeret og arbejdet med Ayurveda siden 1987. Han er blandt andet uddannet på Maharishi International University i Fairfield, Iowa. I 1994 startede Morten Krabbe klinikken Human Balance og har siden arbejdet professionelt med bl.a. ayurvedisk pulsdiagnose samt kost og livsstilsvejledning efter ayurvediske principper. I 2001 etablerede han helsekostfirmaet Human Balance ApS, der selv producerer produkterne Trifalla, Trifalla Special og Reumazall samt importerer og distribuerer en lang række andre produkter af bl.a. ayurvedisk oprindelse.

Flere undervisere

Mød Svend, Noell og Sara

Svend Trier

Underviser i meditation på livedage

Svend Trier er ekspert, forfatter og underviser indenfor meditation og bevidsthedsudvikling siden 1971 og er en af pionererne herhjemme indenfor dette felt. Svend er også stifter og leder af Quantum Seminars, der har til formål at bidrage til en øget forståelse og erfaring af bevidsthedens potentiale gennem events med internationale kapaciteter indenfor branchen. Han har studeret med vores lærer Deepak Chopra.

Noell Elise Wakeroots

Underviser i meditation online

Noell er uddannet Primordial Sound Meditation Teacher ved Deepak Chopra, og underviser både i meditation & bevidsthedsudvidelse. I januar 2018 skabte hun succeskonceptet Noell Crystals med visionen om at bygge bro mellem dén moderne og dén spirituelle og bevidste verden. Noell Crystals inspirer dig til at implementere mere energibevidsthed i din hverdag, og tilbyder dig energiredskaber af højeste kvalitet, samt andre økologiske & miljøvenlige produkter.

Sara Speyer

Underviser i filosofi

Sara Speyer har fungeret som alternativ behandler siden 1995 og bruger en eklektisk blanding af āyurveda, kinesisk medicin, nordisk urtelære og kropsbehandlinger. I 2017 blev hun cand.mag. i indologi fra Københavs Universitet. Hun har beskæftiget sig en hel del med āyurvedaens basistekster på sanskrit, samt med yoga- og jyotiṣhtekster. Sara er freelanceforsker og underviser i sanskrit, samt i filosofi og historien bag yoga, āyurveda mv. Derudover er hun en del af en international forskergruppe, som i fællesskab oversætter Gārgīyājyotiṣa, som er en af de ældste tekster om oldtidens videnskaber.

Hør hvad Maiken Eriksen fik ud af uddannelsen

Hør hvad Maibritt Grundahl fik ud af uddannelsen

Hør Hvad Lotte Gram-Jensen fik ud af uddannelsen

Se vores lille online foredrag om Ayurveda Uddannelsen

Samt bliv indviet i et særligt kraftfuldt ritual som benyttes undervejs.

Foredraget er særligt til dig som ønsker, at tage uddannelsen online, men kan den også ses hvis du ønsker at deltage fysisk.