19. - 21. Januar 2024, Himmelbjerggaarden, Søhøjlandet, Ry.

På retreatet vil du lære om Ayurveda og praktisere den holistiske sundhedsvidenskabs redskaber til et meningsfuldt og balanceret liv.

Du vil lære din Ayurveda-type at kende og blive præsenteret for de vigtigste redskaber til at leve i harmoni med naturen og holde din krop og dit sind i balance.

Din kickstart til et sundere liv

På retreatet vil vi:

- Praktisere yoga, åndedrætsøvelser og meditation mellem 2-6 timer alle tre dage
- Spise sunde ayurvediske måltider og lære om ayurvedisk mad blandt andet ved selv at være med i køkkenet
- Lære vores Dosha-konstitution at kende og få værdifulde redskaber til, hvordan vi skaber Dosha-balance og følger naturens rytmer (der er mulighed for at få individuel sparring på din dosha-profil)
- Arbejde med vores drømme for vores holistisk sunde fremtid gennem visionboard
- Få balanceret og næret sanserne via naturen, aromaterapi, sauna m.m.
- Få mulighed for at modtage en ayurvedisk Abhyanga massage af uddannede ayurvediske behandlere (kan tilkøbes til en god retreat-pris)
- Modtage en ayurvedisk goodiebag med remedier til dine daglige ayurvediske ritualer
Give kroppen og sindet ro til at koble af og hvile. Der er pauser, hvor du kan tage ud og mærke stilheden i skoven og gå nogle af de vandreruter, der er i den smukke natur ved Himmelbjerget (enten på egen hånd eller i grupper)
- Derudover får du adgang til Fundamenet for Sundhed, som er vores online Ayurveda grundforløb. Du kan starte og fuldføre online kurset, som det passer dig allerede fra du tilmelder dig.

Tilmeld dig og få adgang til online kurset med det samme

Fundamentet for Sundhed hjælper dig med at integrere den ayurvediske livsstil derhjemme og giver dig trin for trin vejledning til at få skabt en livsstil, der passer konkret til dig, og støtter dig i din hverdag. I løbet af seks online moduler lærer du om daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner og meget mere, der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance for din unikke konstitution.

Silkeborg retreat

Tilmeld dig nu, så du både sikrer dig en plads på dette unikke retreat OG kan starte online kurset med det samme.

Standard prisen er for delt dobbeltværelse med en anden. Send os en mail, hvis du allerede ved, hvem du gerne vil bo med.

 • 4.995,00 kr.

  Standard pris

  Book nu
 • 2 x 3.100,00 kr.

  Ratebetaling eneværelse

  Book nu
 • 2 x 2.600,00 kr.

  Ratebetaling alm.

  Book nu
 • 5.995,00 kr.

  Eneværelse

  Book nu

Dine undervisere

Maria Juhl

Medstifter af NAYA og forfatter

Maria har på egen krop praktiseret den ayurvediske livsstil siden 2001, og er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien i 2014. Maria Juhl drev sit eget firma fra 2006-2020, hvor hun har coachet og undervist firmaer og private inden for sund livsstil, indtil hun i 2020 startede NAYA sammen med Kristine Swalethorp. Hun har udgivet bøgerne, LEV MERE KÆMP MINDRE (2017) og AYURVEDA - FØLG NATURENS RYTME (2019)

Maiken Eriksen

Underviser på retreat i Jylland

Maiken er uddannet Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent i 2020. Hun er indehaver af Ayu.me i Søhøjlandet, hvor hun tilbyder 1-1 vejledning samt workshops. Maiken er passioneret omkring at dele naturens visdom, og støtte andre i at leve autentisk, harmonisk og glædesfyldt. Hun anvender og inspireres af de oprindelige visdomme, som hylder den healing og kraft, der er i naturen. Hun tror på, at naturen har koderne til, hvordan vi finder tilbage til vores autentiske selv og bringer balance på både det fysiske, emotionelle og spirituelle plan. Derfor er ayurveda, essentielle olier og herbologi en stor del af hendes livsstil og tilgang.

Sandra Nygaard

Underviser på retreat i Jylland

Sandra er ejer og indehaver af Yogahjerter Yogastudio i Holstebro. Hun er uddannet Yogalærer, Ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent og Groove dance facilitator. Med mere end 1.000 timers yogauddannelser bag sig og mange års undervisningserfaring formidler Sandra sin yogaundervisning roligt, trygt og nærværende med en sanselig og mindful tilgang inspireret af livets faser, naturen, ayurveda og kinesisk medicin.