Den 30. 9 - 2. 10 2022 på Anahatha Yoga Center på Møn

Din kickstart til et sundere liv. Du lærer din Ayurveda-type at kende, og bliver præsenteret for de vigtigste redskaber på din Ayurvediske rejse.

På retreatet vil vi:

- Praktisere yoga, åndedrætsøvelser og meditation mellem 2-6 timer alle tre dage
- Spise sunde ayurvediske måltider og lære om ayurvedisk mad blandt andet ved selv at være med i køkkenet
- Lære vores Dosha-konstitution at kende og få værdifulde redskaber til, hvordan vi skaber Dosha-balance og følger naturens rytmer, blandt andet gennem en 30 minutters 1:1 session.
- Arbejde med vores drømme for vores holistisk sunde fremtid gennem visionboard
- Være i naturen, powerwalke, bade i havet og gå i sauna
- Modtage en ayurvedisk goodiebag med remedier til dine daglige ayurvediske ritualer
- Og meget mere

Derudover får du adgang til Fundamenet for Sundhed, som er vores online Ayurveda grundforløb. Du kan starte og fuldføre online kurset, som det passer dig allerede fra, når du tilmelder dig.

Tilmeld dig og få adgang til online kurset med det samme

Fundamentet for Sundhed hjælper dig med at integrere den ayurvediske livsstil derhjemme og giver dig trin for trin vejledning til at få skabt en livsstil, der passer konkret til dig, og støtter dig i din hverdag. I løbet af seks online moduler lærer du om daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner og meget mere, der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance for din unikke konstitution.

Møn retreat

Tilmeld dig med det samme, så du både sikrer dig en plads på dette unikke retreat, vi kun tilbyder en gang årligt, OG kan starte online kurset med det samme.