Kom til foredrag med Nicolay den 31. maj kl. 18.00 i NAYA CPH

HVORDAN BLIVER JUNI I FØLGE VEDISK ASTROLOGI + FÅ LAGT EGET HOROSKOP

Hør om vedisk astrologi, og om hvad juni måned kommer til at handle om.
Nicolay Marcus Zederlinn vil også tolke nogle af deltagernes horoskop.
Nicolay har beskæftiget sig med vedisk astrologi i mere end 30 år og har studeret denne astrologi både i indland og udland. Han har holdt mange astrologikurser, uddannet folk til astrologer og lagt utallige horoskoper.
Nicolay starter til august sin Vedisk astrologi uddannelse i samarbejde med NAYA Academy og fortæller mere om dette på aftenen.

Bliv vedisk astrolog

På uddannelsen lærer du bl.a. at tolke:

* Karakteregenskaber og stærke sider
* Hvilken partner og job er bedst egnet
* Hvordan det står til med økonomi, bolig, familie, børn, spiritualitet mv
* Hvad der er årsagen til et helbredsproblem, og hvordan helbredet kan forbedres
* Hvornår der er muligheder for at flytte, finde en partner, få nyt job mv
* Hvordan man kan kan styrke svage sider ved hjælp af bl.a. ædelsten og mantraer
* Hvilke sider bliver stærkere og svagere i fremtiden
* Hvad vil gavne den personlige udvikling

Uddannelsens indhold

Vi kommer til at arbejde med:

- Individuelt horoskop (rasi) med stjernetegn, planeter, huse og lagna (ascendant)
- Partnerhoroskopet (navamsha), jobshoroskopet (dasamsha) og nakshatras.
- Øjeblikshoroskoper
- Årshoroskoper
- Planeternes aspekter og hvordan de vægtes i forhold til hinanden
- Hvad sker hvornår (dasha/bhukti)
- Transitter (et andet system til at se tendenser for fremtiden)

Du vil også få en meget dyb indsigt i dit eget horoskop og opdage hidtil ukendte sider af din personlighed. Du får også i høj grad udviklet din intuition, så du bliver en dygtig astrolog.

Vedisk astrologi er nært forbundet med ayurveda og er et fremragende redskab til at diagnosticere sygdomme og andre ubalancer. Det er overraskende, så let det er at tolke vediske horoskoper, når først den grundlæggende viden er på plads. Afsæt lidt tid mellem mødegangene til at øve dine færdigheder, så bliver du hurtigt god til tolkningen. Vi vil tolke et hav af horoskoper og i sidste halvdel af forløbet, inviteres der "prøvekaniner" med, så du lærer at tolke horoskoper for mange forskellige mennesker.

Uddannelsesforløbet afsluttes med eksamen, hvis du ønsker det, og du får et diplom. Herefter kan du lægge horoskoper for folk professionelt. Du behøver dog ikke nødvendigvis have et ønske om at ville arbejde med astrologi for at tage uddannelsen. Du kan også se forløbet som en rejse i personlig udvikling. Der vil være fokus på at se de positive sider i horoskoperne, og derfor vil vi heller ikke beskæftige os med negative hændelser i fremtiden.

Uddannelsen kræver ingen forkundskaber.

Datoer for uddannelsen

Zoommøder:
Den 10/8, 24/8, 7/9, 21/9, 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11, 14/12 2023, 11/1, 25/1, 8/2, 22/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5, 16/5, 30/5 og 13/6 - alle dage kl. 17.30-21
Weekender:
Den 18-20/8 2023, 5-7/1 og 7-9/6 2024 kl. 9-16. Fysisk fremmøde anbefales.
Eksamen via Zoom:
Den 14-16/6 2024 kl. 9-16/17. Hver eksamen varer ca. 3 timer inkl. forberedelse, og du opfordres til at overvære alle eksamenerne.
Zoommøderne bliver optaget, så hvis du misser nogle af dem, kan du se dem senere. Desuden dannes mindre studie-grupper, som mødes privat eller online.
Weekenderne foregår i House of Nordic Ayurveda, som er beliggende i smukke omgivelser på Lyngebækgård lidt nord for København. Stedet har havudsigt og ligger i gåafstand til en station. Adressen er Lyngebækgårds Alle 6, 1. sal, 2990 Nivå.

Kursusgebyr inkluderer

- 9 livedage i Nivå inkl forplejning

- 22 zoom møder a 3 1/2 time

- Eksaminering & eksamensbevis

- Alle undervisningsmaterialer

OBS: vedrørende betaling

Har du problemer med at betale med kreditkort pga bankens restriktion på beløbsstørrelse, så kan du overføre kursusgebyret til bankkonto, og skrive os en mail efterfølgende til info@nayagroup.dk. Kontonummer 9682 0001102923. Skriv i ref.: Astrologi samt navn.

Mød din underviser

Nicolay Zederlinn

Vedisk astrolog

Nicolay Marcus Zederlinn har beskæftiget sig med vedisk astrologi i mere end 30 år og har studeret denne astrologi både i indland og udland. Han har holdt mange astrologikurser, uddannet folk til astrologer og lagt utallige horoskoper. Nicolay har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Bl.a. boede han i 3 år sammen med Maharishi Mahesh Yogi, og han har også tilbragt mange måneder i Amma ́s ashram i Kerala, Indien. Nicolay er forfatter til flere bøger om ayurveda, kost og sundhed, så du vil også få mange gode råd om sundhed på uddannelsen.

Hvad siger tidligere deltagere

“Vedisk astrologi har givet mig et klart indblik i mig selv, hvor jeg er i mit liv, og hvor jeg er på vej hen. Nicolay har en masse viden omkring Jyotish, som han formår at formidle på en overskuelig og enkel måde. Kan varmt anbefales!”

Kitty, konsulent

“Virkelig spændende astrologi uddannelse. Det har givet mig større selvindsigt og bredere forståelse og rummelighed for andres bevæggrunde. Nicolays omfangsrige viden indenfor menneskekundskab og hans tålmodige og rolige måde at undervise på, gav mig troen på at jeg nok skulle lære det. Et fantastisk redskab til at forstå dig selv og andre bedre. Jeg kan kun anbefale uddannelsen. Nicolay er en fantastisk formidler.”

Sarah, pædagog