" Lær at holde dit eget lys og støtte andre til at stå i deres igennem alle livets cyklusser. "

Hvad er Nordic Kundalini?

Nordic Kundalini Yoga er en dynamisk og meditativ yogaform, der integrerer åndedræt, fysik, meditation og mantra i et flow. Nordic Kundalini er en udvikling af den traditionelle Kundalini Yoga, hvor vi ydermere har fokus på at skabe plads til det restorative og det afspændende imellem de dynamiske øvelser, samt at integrere det sanselige gennem aromaterapi, healing og klang.

Nordic Kundalini er en kilde til livsglæde, rigdom, værdighed og mod, og et indre møde med din krop, sjæl og ånd. Hvert åndedræt, bevægelse og meditation er indgangen til en dybere forståelse og accept af dig selv. Du vil opleve, at du kan trække lyset ind, forvandle følelseslivet og stabilisere dig selv og andre gennem denne praksis.

Mød Lila & Nordic Kundalini

Til Masterclasses og Yoga i Hellerup

Overvejer du uddannelsen?

Kom til Masterclasses og Yoga timer i Nordic Kundalini Yoga med Lila Cristine Lutz og prøv den fantastiske yoga på egen krop. Tilmelder du dig uddannelsen efterfølgende fratrækker vi din kursuspris for masterclass eller yogatime.

Uddannelsen er for dig, der ønsker:

 • En dyb egen praksis til udvikling af både krop, sind og ånd samt ønsker redskaber til at hjælpe andre.

 • At blive indviet i visdomsteknikker og filosofi, som både passer ind i, og skaber healing i en moderne verden.

 • At lærer at guide andre, både i helstøbte yogatimer, men også i andre formater, hvor de forskellige teknikker og øvelser inkl. lyd, mantra, og aromaterapi også vil være transformerende.

 • At starte din rejse som yogalærer eller ønsker en dyb og sanselig overbygning til din allerede eksisterende yogauddannelse.

Unikt for denne yoga uddannelse

Hvad får du med uddannelsen?

Nordic Kundalini uddannelsen vil klæde dig på, så du kan undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret yogalærer med speciale i Nordic Kundalini yoga.

Heri vil du få et dybdegående, teoretisk kendskab til yogaens univers, lige som du på uddannelsen vil fordybe dig yderligere i din egen yogapraksis. Sammen med de øvrige deltagere på holdet vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte hinanden og skabe plads til fordybelse, så du kan finde din unikke stemme som yogalærer.

Spørgsmål og svar

 • Skal jeg have nogen forudgående yogalærer erfaring?

  Du behøver ikke have nogen forudgående yogalærer erfaring. Dog anbefaler vi, at du selv har været til Kundalini yogatimer, og kan mærke kaldet efter at gå dybere i denne praksis.

 • Er det en fordel hvis jeg kan sidde i fuld lotus stilling?

  Du behøver ikke være en perfekt yogi eller særlig smidig eller stærk. Nordic Kundalini handler mere om den indre rejse, dog kan du godt regne med at blive smidigere og stærkere i løbet af uddannelsen.

 • Kan jeg godt have fuldtidsarbejde ved siden af uddannelsen?

  Ja, absolut, dog kan uddannelsen kræve at du tager nogle fridage (se de aktuelle datoer). Du tilrettelægger selv din studie- og praksistid derhjemme. Foruden egen praksis, vil du desuden skulle sætte tid af til at undervise og mødes med din studiemakker imellem vores mødegange.

 • Hvad kan jeg bruge uddannelsen til bagefter?

  Uddannelsen er både en personlig udviklingsrejse, hvor du gennem de dybe teknikker lærer dig selv og dit eget sjælsformål bedre at kende. Ønsker du eksamination (som er inklusiv for dem, der ønsker), kan du herefter kalde dig Nordic Kundalini Yogalærer og begynde at undervise helestøbte yogaklasser, og bruge enkeltstående teknikker, som aromaer, lyd /mantra eller åndedrætsøvelser i andre formater, du ønsker.

 • Hvad adskiller denne og andre Kundalini uddannelser?

  Den nordiske version er særlig, idet den er udviklet af Lila Cristine Lutz, der har arbejdet dybt med ikke bare Kundalini Yoga, men også lydhealing, aromaterapi og Reiki gennem mere end 20 år. Denne uddannelse er desuden intuitiv og støtter de studerendes egen stemme. Det vil sige, du guides til også at undervise yogaprogrammerne med dit udtryk, i stedet for at være bundet til en bestemt måde at gøre dette på. Der er desuden fokus på at skabe balance mellem yang og yin aspektet, så hvert program både indeholder dynamisk og restorativt indhold.

"Gennem Nordic Kundalini Yoga møder du dit hjertes stilhed og styrker dit nervesystem. På uddannelsen arbejder vi med at forankre hjertets energi i kroppen, afbalancere de maskuline og feminine aspekter indeni dig selv. Du lærer at arbejde med åndedræt, bevægelse, lyd, aromaterapi og meditationsteknikker til at aktivere sindets og kroppens selvhelbredende kræfter."

Datoer og tidspunkter

Nordic Kundalini uddannelsen består af 200+ timers undervisning fordelt over 10 mødegange, der vil veksle mellem fysisk undervisning i Nivå og online møder, samt hjemmepraksis og undervisning mellem gangene.


- for livedage gælder følgende tider:
Torsdag 18.30-21.00
Fredag 9.00-16.00
Lørdag 7.00-15.00

Hos House of Nordic Ayurveda, Lyngebækgårds Alle 6, 1. sal, 2990 Nivå (- i gåafstand fra station)


- for online dage gælder følgende tider:
Fredag 9.00-16.00
Lørdag 7.00-15.00

OBS: Det hele foregår ikke foran computeren, du kan også få stillet nogle opgaver på egen hånd eller i break out room med din makker.


Datoer for uddannelsen:
1. mødegang: Grøn energi og nye muligheder
14.-16. marts 2024 (live)

2. mødegang: Lys i sindet
11.- 13. April 2024 (live) 

3. mødegang: At tage din plads i verden
30. maj -1. juni 2024 (live)

4. mødegang: Et opløftet hjerte
28.-29. juni 2024 (online)

5. mødegang: Indre styrke og sårbarhed
22.-24. august 2024 (live)

6. mødegang: Et afspændt nervesystem
20.-21. september 2024 (online)

7. mødegang: Renselse + Ayurvedisk levevis
24.-26. oktober 2024 (live)

8. mødegang: Energihealing og flow
28.-30. november 2024 (live)

9. mødegang: At sætte dit rum
3.-4. januar 2025 (online)

10. mødegang: Et åbent hjerte + Certificering
6.-8. februar 2025 (live)

Din investering

Allerede ved tilmelding får du adgang til Lilas udvidede online yoga bibliotek.
Inkluderet i uddannelsen er desuden:

- Alt undervisningsmateriale
- Forplejning på alle livedage
- Eksamen og diplom
- Eksklusiv goodiebag

Har du behov for en særlig betalingsordning, så kontakt os på [email protected]

OBS: Har du problemer med at betale med kreditkort pga bankens restriktion på beløbsstørrelse, så kan du overføre kursusgebyret til bankkonto, og skrive os en mail efterfølgende.

Kontonummer 9682 0001102923. Skriv i ref.: Kundalini samt navn.

Hvad siger eleverne?

“For mig er yogaen med Lila som terapi uden ord. Der er ting og tanker, der falder på plads inden i mig. Og jeg falder til ro. Den uro eller stress, der var inden, letter, og jeg kan meget bedre være med det der er. Lyden og vibrationen fra syngeskålene gør virkningen fra yogaen ekstra stærk - mere kraftfuld.”

Gunnvá Brückner

“Jeg har prøvet mange former for yoga og må sige, at Lilas Kundalini yoga gør noget helt særligt. Jeg kommer hurtigt i kontakt med en meditativ tilstand, som får mig dybere ned i min krop, så sindet kan slappe af. Lilas blide og og tydelige stemme understøtter hele processen, så jeg trygt kan give mig hen.”

Evelyne Meyer

“Jeg har deltaget i alt hvad jeg kunne af Lila's yoga klasser i Well-come fitness i Hellerup. Lila har altid været fuldt ud forberedt og har taget mig med i hendes forløb, på en lettere fortryllende måde. Hver gang med nye indslag og overraskende elementer, især Vibrant Yoga har givet mig en ny og skøn energi, glæde og respekt for alle min krops behov. Lila udstråler en helt speciel kærlighed, som jeg har nydt at være en del af, en kærlighed til livet som jeg hver gang har kunne tage med mig hjem. ”

Camilla Newhagen

“Hendes kundalini yoga er for mig den perfekte balance mellem statisk og dynamisk. Her er ikke noget, man kan gøre forkert. Ingen, der retter. Ingen, der maser. Lila skaber et rum, hvor man for en stund bare kan få lov at være. Være med kroppen. Være i kroppen. Samtidig er Lilas 'vibrant yoga' som hun kalder det, noget af det smukkeste, mest sanselige og blidt forløsende, som jeg længe har oplevet. ”

Simone Lotus Møller

“Lilas metode er helt utrolig! Øvelserne spænder vidt og man kommer ud i alle kringlekroge af sin krop og sjæl. Blandingen af kundalini yoga, syngeskåle og chanting er spændende og helt anderledes end noget jeg havde prøvet før. Alle fortjener en session hos Lila!”

Julie Maria Christensen

“Lila er en gudsbenådet lærer, der formår at få alle med, begyndere såvel som øvede. Hendes timer er sjove og afvekslende og jeg går altid glad og opløftet fra dem og jeg kommer derfor igen og igen.”

Marianne Rørvig Schjelde

Underviser

Lila Cristine Lutz

Kundalini yogalærer, Reiki Master healer og Ayurvedisk behandler

Lila er uddannet Kundalini Yogalærer certificeret fra (KRI) i USA, og underviser i Kundalini Yoga, Meditation, Mindfulness og Healing både herhjemme og i udlandet. Derudover er Lila uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999. Lila har igennem de sidste 20 år arbejdet dedikeret med at bringe ro, balance og ny glæde til stressramte og folk med en travl hverdag – både gennem yoga og bevægelse og i sine behandlinger blandt andet med klangmassage og lydhealing. Hun er desuden uddannet antroposofisk psykoterapeut.