Behandler uddannelsen med en unik, verdensomspændende niche for dig, der:

  • Ønsker at tage en grundig og anerkendt behandler uddannelse (ingen tidligere erfaring nødvendig)

  • Ønsker at blive behandler med et holistisk fokus, der anerkender forbindelsen mellem krop, sind og bevidsthed

  • Ønsker at arbejde professionelt med Ayurveda - verdens ældste sundhedssystem, så du foruden behandling kan medtage dele af livsstilsaspektet af din egen og dine klienters healing

Uddannelsens indhold

Uddannelsen varer ca 6 måneder og er en kombination af online moduler og undervisning, samt LIVE trænings- og undervisningsdage i AYA House.

Du lærer anatomi og fysiologi i det omfang det er relevant for denne type behandling, kombineret med læren om energisystemet, som meridianbaner og chakraer. 

Den primære behandlingsform, du lærer at praktisere, indeholder Abhyanga (klassisk ayurvedisk massage med varme olier), Garshana (tørbørstning), enkelte marmarpunkter og aromaterapi.

Du bliver også introduceret til alternative greb og teknikker, der repræsenterer den nordiske tilgang, så du kan udvide dit repetoire, som du intuitivt mærker rigtigt.

Uddannelsen støtter dig også til at blive klar til at drive din egen klinik og få dit budskab ud i verden.


Uddannelsens forløb & datoer

Vær med på første hold - opstart den 25. oktober 2021!

Den 25. oktober: Online modul 1 "Anatomi og fysiologi" + webinarer
Den 19.+ 20. november kl. 10-17: Live dage i AYA House
Den 29. november: Online modul 2 "Ayurveda signatur behandling" + webinar

- Træne behandlinger hjemme i juleferien -

Den 14.+15. januar kl. 10-17: Live dage i AYA House
Den 25. januar: Online modul 3 "Psykologi og bevidsthed" + webinar
Den 25.+26. februar kl. 10-17: Live dage i AYA House
Den 8. marts: Online modul 4 "Klinik og eksamen" + webinar
Den 1.-3. april: Live dage + eksaminering i AYA House

Det Ayurvediske sundhedshus AYA House er beliggende i naturskønne omgivelser nær Fredensborg. Vi kan anbefale overnatning på det lokale B&B Katrinelund i forbindelse med vores live dage, hvis du kommer langt fra.
Webinarerne sker over zoom og ligger hverdags aftener. Du får datoer inden uddannelsens start.

Tilmeld dig - og start med det samme

Der er kun 10 pladser på uddannelsen

Når du bliver indskrevet på uddannelsen er det ayurvediske online grundforløb, Fundamentet for Sundhed, inkluderet i prisen. Det vil sige, du kan starte dette forløb, når det passer dig.

Det forudsættes, at du har gennemgået hele Fundamentet for Sundhed, inden du kan blive certificeret Nordic Ayurveda behandler.

OBS: Har du problemer med at betale med kreditkort pga bankens restriktion på beløbsstørrelse, så kan du overføre kursusgebyret til bankkonto, og skrive os en mail efterfølgende.

Kontonummer 9682 0001102923. Skriv i ref.: Beh.udd. samt navn.

DIN INVESTERING

Prisen inkluderer: Al undervisning og undervisningsmateriale, 9 dage i AYA House med fuld forplejning, eksaminering, Fundamentet for Sundhed (Ayurveda online grundforløb), goodiebag og rabatter på produkter til din træning/klinik.

Mød dine undervisere

Mette Korsholm

Nordisk Ayurveda behandler instruktør

Mette Korsholm er en af de største kapaciteter indenfor Ayurveda herhjemme og har sit eget nordisk Ayurvediske brand By Korsholm.
Mette har med 20 års professionelt virke som massør, ergoterapeut, life coach og biopat kombineret med hendes hjertesag Ayurveda’en, en hel unik baggrund og ekspertise. Mette har samtidig stået i mesterlære i Indien hos dygtige og velrenomerede Ayurvediske læger og terapeuter.
By Korsholm kropsolierne, er DNA` en i hendes produkt serie og har en hel unik sammensætning af urter og dufte som understøtter kroppens egen heling og balance. Mette har desuden erfaring, som underviser indenfor spa, klinik og velvære koncepter og har sit eget sted og showroom i København K. Desuden webshoppen bykorsholm.dk, hvor du finder mere info om konceptet og produkterne. Mette er hovedunderviser på uddannelsen, hvor hun vil dele hendes viden og helt særlige tilgang til nordisk Ayurveda med dig.

Lotte Gram-Jensen

Læge og Ayurvedisk Sundheds- og Livstilskonsulent

Lotte har været læge i 10 år, og er uddannet speciallæge i almen medicin. Ud over dette er hun uddannet clairvoyant, og Ayurvedisk Sundheds-og Livsstilskonsulent. Denne baggrund giver Lotte nogle helt unikke redskaber til at guide og undervise dig til et bedre helbred fysisk såvel som psykisk.

Maria Juhl

Medstifter af Nordic Ayurveda og forfatter

Maria er stifter og medejer af Nordic Ayurveda og AYA House. Hun har på egen krop praktiseret den ayurvediske livsstil siden 2001, og er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien i 2014. Maria Juhl har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser firmaer og private inden for sund livsstil. Hun har udgivet bøgerne, LEV MERE KÆMP MINDRE (2017) og AYURVEDA - FØLG NATURENS RYTME (2019)