Som Nordic Ayurveda Abhyanga Behandler får du en unik, verdensomspændende niche. Det er for dig, der:

  • Ønsker at tage en grundig og anerkendt behandleruddannelse (ingen tidligere erfaring nødvendig)

  • Ønsker at blive behandler med et holistisk fokus, der anerkender forbindelsen mellem krop, sind og bevidsthed

  • Ønsker at arbejde professionelt med Ayurveda - verdens ældste sundhedssystem, så du foruden behandling kan medtage dele af livsstilsaspektet af din egen og dine klienters healing

  • Ønsker at tage din egen, personlige balance til næste niveau, og som gerne vil en god balance i dit arbejdsliv

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er et intenst forløb, der varer ca. et halvt år og er en kombination af online moduler og undervisning, LIVE trænings- og undervisningsdage i NAYA (Nordic Ayurveda Awareness), Nivå, træning af behandlinger hjemme i mellem vores dage sammen samt et personaliseret, Ayurvedisk forløb med en konsulent.

Du lærer anatomi og fysiologi i det omfang det er relevant for denne type behandling, kombineret med læren om energisystemet og meridianbaner, samt en forståelse for de psykologiske aspekter tilstede under en behandling. 

Den primære behandlingsform, du lærer at praktisere, indeholder Abhyanga (klassisk Ayurvedisk massage med varm urteolie), enkelte marmapunkter og aromaterapi. Abhyangaen er en beroligende flowmassage med en særlig ayurvedisk urteolie udviklet til at balance alle tre doshaer af By Korsholm i samarbejde med en traditionel, Ayurvedisk, velrenommeret, indisk læge. 

Du bliver også introduceret til alternative greb og teknikker, der repræsenterer den nordiske tilgang, så du kan udvide dit repetoire, som du intuitivt mærker rigtigt.

Den Nordiske Ayurveda Abhyanga Behandling er udviklet af Mette Korsholm fra By Korsholm, og den vandt i 2022 prisen som "Årets skønhedsbehandling"*. 

Uddannelsen støtter dig også til at blive klar til at drive din egen klinik og få dit budskab ud i verden. 


* Behandlingen, der vandt, var inklusiv afsluttende Shirodhara, som ikke undervises i på denne uddannelse, men i stedet på en overbygning.Uddannelsens forløb & datoer

Velkomstwebinar | 14. oktober

Modul 1 "Anatomi og fysiologi". - Online undervisning med opfølgning på live dag 1.

- Live dage i NAYA Nivå | 8. november kl. 10-18 samt , 9. + 10. november kl. 10-17

Modul 2 "Ayurveda signatur behandling"
- Webinar | Dato kommer
- Live dage i NAYA Nivå | 13. + 14. december 2024 kl. 10-17

Modul 3 "Psykologi og bevidsthed"
- Webinar | Dato kommer
- Live dage i NAYA Nivå | Den 10., 11. + 12. januar 2025 kl. 10-17

Modul 4 "Klinik og eksamen"
- Webinar | Dato kommer
- Live dage + eksaminering i NAYA Nivå | 28. februar + 1. marts kl. 10-17

Det Ayurvediske sundhedshus NAYA er beliggende i naturskønne omgivelser med havudsigt i Nivå, med både Kokkedal og Nivå station ca. 2 kilometer væk.
Webinarerne sker over zoom og ligger på hverdags aftener.

Tilmeld dig - og start med det samme

Der er kun 12 pladser på denne eksklusive uddannelse

Når du bliver indskrevet på uddannelsen, er det vores Ayurvediske online grundforløb inkluderet i prisen. Det vil sige, du kan starte dette forløb, når det passer dig.

Velkomstseminaret optages, så du kan sagtens se det på en senere dato end på selve opstartsdatoen. De vigtigste datoer at notere er livedagene, da alt online optages og kan genses.

Det forudsættes, at du har gennemgået hele det online grundforløb i Ayurveda, inden du kan blive certificeret Nordic Ayurveda Abhyanga Behandler. Vi anbefaler gennemførelse inden uddannelse start, da dette vil give dig en øget dybde i forløbet.

OBS: Har du problemer med at betale med kreditkort pga. bankens restriktion på beløbsstørrelse, kan du overføre kursusgebyret til bankkonto og skrive os en mail efterfølgende.

Kontonummer 9682 0001102923. Skriv i ref.: Beh.udd. samt navn.

DIN INVESTERING INKLUDERER:

Al undervisning og undervisningsmateriale
Fagligt kompetente og meget erfarne undervisere
10 dage i NAYA Nivå med lækker, vegetarisk frokost og snacks
Personaliseret Ayurvedisk forløb på 3 konsultationer
1:1 session med Mette Korsholm op til eksamen
Eksaminering og certifikat
Grundforløb om Ayurveda online
Goodiebag og rabatter på produkter til din træning/klinik

Forvent ekstraudgift til briks og tilbehør, når du skal træne behandlingen

Livedagene er obligatoriske og misser man disse, kompenseres de med ekstraundervisning mod et tillæg. Dette gælder også certificeringen

Hør hvad Mette har fået ud af uddannelsen

Hør hvad Kenneth har fået ud af uddannelsen

Dine undervisere

Mød Mette, Charlotte og Anders

Mette Korsholm

Nordisk Ayurveda behandler instruktør

Mette Korsholm er en af de største kapaciteter indenfor Ayurveda herhjemme og har sit eget nordisk Ayurvediske brand By Korsholm.
Mette har med 20 års professionelt virke som massør, ergoterapeut, life coach og biopat kombineret med hendes hjertesag Ayurveda’en, en hel unik baggrund og ekspertise. Mette har samtidig stået i mesterlære i Indien hos dygtige og velrenomerede Ayurvediske læger og terapeuter.
By Korsholm kropsolierne, er DNA` en i hendes produkt serie og har en hel unik sammensætning af urter og dufte som understøtter kroppens egen heling og balance. Mette har desuden erfaring, som underviser indenfor spa, klinik og velvære koncepter og har sit eget sted og showroom i København K. Desuden webshoppen bykorsholm.dk, hvor du finder mere info om konceptet og produkterne. Mette er hovedunderviser på uddannelsen, hvor hun vil dele hendes viden og helt særlige tilgang til nordisk Ayurveda med dig.

Charlotte Nielsen

Anatomi- og fysiologilærer

Charlotte Nielsen er uddannet fysioterapeut og ansat som klinisk underviser i fysioterapi på Frederiksberg Sundhedscenter. Hun er desuden uddannet yogalærer og fysioflow instruktør og har specialiseret sig i yoga for kræftpatienter og andre med specielle behov.
Charlotte er indehaver af firmaet Fys-Copenhagen og har 13 års erfaring i at undervise og videreformidle anatomi og fysiologi på forskellige uddannelser både nationalt og internationalt. Med 25 års praktisk erfaring som fysioterapeut er undervisningen evidensbaseret, erfaringsbaseret samt didaktisk velfunderet.
Anatomien og fysiologien på uddannelsen vil være relevant og meningsgivende, så du får lyst til at udforske det endnu mere.

Kristine Swalethorp

Stifter af NAYA og underviser

Kristine Swalethorp er founder af NAYA og har de seneste 12 år praktiseret de ayurvediske principper personligt. Hun er i dag under uddannelse til Ayurvedisk Praktitioner på California College of Ayurveda og ydermere certificeret ayurvedisk livsstils underviser ved Chopra Center University i Californien.

Udtalelser

fra tidligere kursister

“Tak for nogle helt fantatiske dage og en helt vild rejse. Jeg er så glad for jeg tog springet og sagde ja til at tage Ayurveda behandler uddannelse 🙏 Det er svært for mig at sætte ord på, hvad der er sket, men det bedste jeg kan finde er: Åbenbaring. I går da vi blev færdige gik det pludselig op for mig, jamen det er jo det her jeg skal! Det her kan jeg med mine tossede arme, lige præcis det her, som jeg jo har gået og drømt om, kan jeg nu realisere. I dag er jeg simpelthen så glad, stolt, lettet og afklaret ❤️ Tak for jer, tak for hjælpen, hver og en på holdet, vi ses forhåbentlig på den ene eller anden måde.”

Majbritt, hold 1

“Fedt, fedt og fedt kan jeg kun sige. Uddannelsen er virkelig god og vi arbejder med et rigtigt godt materiale. Mette er en eminent underviser og tilknyttet til uddannelsen er der de mest fantastiske gæstelærere. Jeg kan kun sige til folk: ‘få den uddannelse’ - du vil lære at arbejde med nervesystemet, det endokrine og hormonsystemet og meget meget mere. Jeg har taget uddannelser i 23 år og behandler uddannelsen hos Nordic Ayurveda er i den absolutte top”

Helen, hold 2