GØR EN ÆGTE FORSKEL I VERDEN

Uddannelsen til Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilsvejleder er noget for dig, der...

...har et passioneret kald for at formidle Ayurvedaens tusinde år gamle, grundlæggende og dybdegående redskaber – og dermed gøre en positiv forskel i en verden, hvor mange i dag døjer med negative følger af en unaturlig livsstil.

LÆR LIVETS VIDENSKAB

Ayurveda – ”Livets videnskab” har gennem årtusinder hjulpet mennesker over hele verden med at hele ubalancer, sygdomme og finde tilbage til sig selv og den mest optimale selvhelbredende tilstand.

I en dagligdag hvor vi bliver bombarderet i alle retninger af diverse interesser, og hvor mulighederne er flere end nogensinde – har rigtig mange svært ved at mærke sig selv, og derved træffe de bedste og sundeste valg for et godt liv.

Har du lyst til at være en kanal for en højere bevidsthed, og være et lys i verden, som kan tænde andres lys. Være én andre kan læne sig op af, og derved bringe healing til den enkelte og verden?

Som studerende på denne uddannelse vil du personligt opleve et gennembrud i din egen udvikling og bevidsthed, samt opnå færdigheder og selvtillid til at inspirere andre til at gøre det samme.

PÅ UDDANNELSEN VIL DU LÆRE:

 • Om vedisk filosofi der danner fundamentet for Ayurveda
 • Om Doshaer, subdoshaer samt andre væsentlige begreber i Ayurveda
 • Om Ayurvedisk kost, urter, fordøjelse og udrensning
 • At bruge Yoga og Pranayama til at balancere de 3 Doshaer
 • Grundlæggende forståelse for naturens rytmer, og disses indflydelse på os som mennesker
 • Hvordan du gennem Ayurveda kan forebygge og reducere sygdom 
 • At guide andre i meditation
 • At teste andre i deres Dosha-konstitution, og vejlede dem til at leve i harmoni med deres egen natur
 • Om Pulsdiagnose og opleve en selv - til eget brug
 • At bringe den tusinde år gamle videnskab ind i den moderne verden
 • Om måder at gennemføre konsultationer, foredrag og workshops
 • At blive rustet til at drive din egen forretning som Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent
 • At øge dit eget stabile fundament, og dermed blive styrket i at inspirere og vejlede andre i at træffe de rette valg i deres liv

PRAKTISK OM UDDANNELSENS FORLØB:

Uddannelsen foregår enten delvist online og delvist med fysisk fremmøde på undervisningsdage, som er ment som et retreat med egenpraksis - eller 100% online, hvor du i stedet for fysisk fremmøde modtager individuelle samtaler.

 

Online grundforløb: Fundamentet for sundhed (for alle studerende)

Når du tilmelder dig uddannelsen, får du adgang til det online grundforløb med det samme. Er du ivrig efter at komme i gang, kan du få al den grundlæggende viden om Ayurveda allerede i dag.

Det forudsættes, at du har gennemgået Fundamentet for Sundhed før uddannelsens start. Vi anbefaler, at du starter på grundforløbet minimum 6 uger før.


12 moduler - start 6. august 2024 (for alle studerende)

Uddannelsen forløber over 12 online moduler, der består af videoer, lydfiler, skrevet materiale samt andre relevante ressourcer. Til hvert modul bliver der afholdt mindst et live webinar, og vi følger op på diverse spørgsmål over online forum.


Certifikation (for alle studerende)

Semesteret afsluttes med eksamensopgave og certifikation.For dig, der tager uddannelsen med fysisk fremmøde

De 12 online moduler suppleres med 8 livedage i fælleskab med andre studerende med livgivende og sund Ayurvedisk mad og snacks. Disse livedage ser vi som et retreat til dig, hvor du integrerer din nye viden om Ayurveda. Her øver du de praksisser, teorien består af, og mærker Ayurvedaens balancerende effekt som en del af din egen rejse.

Datoer for livedage:

12.-13. september, i Nivå
14.-15. november, i Ry
30.-31. januar, i Nivå
22.-23. maj, i Ry

Alle dage kl. 9.00-17.00

OBS: Der er kun 22 pladser på den del af uddannelsen, hvor vi har fysisk fremmøde!


Tag uddannelsen 100% online

Bor du langt væk, eller er det mere praktisk for dig at gennemføre uddannelsen online, er dette også en mulighed.

De 12 online moduler suppleres med 6 sessioner med en Master Teacher online inkl. Ayurvedisk konsultation og behandlingsplan. Datoerne for disse samtaler aftales med den enkelte studerende.

DIN INVESTERING


Uddannelsens pris med fysisk fremmøde er kr. 29.995,-

Uddannelsens pris 100% online er kr. 24.995,-

Du har mulighed for at betale over ratebetaling.

Har du behov for en særlig betalingsordning, så kontakt os på [email protected]

OBS: Har du problemer med at betale med kreditkort pga. bankens restriktion på beløbsstørrelse, kan du overføre kursusgebyret til bankkonto og sende os en mail efterfølgende.

Kontonummer 9682 0001102923. Skriv i ref.: Udd08 samt navn.

GØR EN ÆGTE FORSKEL I VERDEN - START MED DIG SELV

Som en del af uddannelsen får du en Ayurvedisk konsultation med opfølgende samtale

Tag Ayurveda-uddannelsen

Inkl. grundforløbet Fundamentet for Sundhed, 12 online moduler og dertilhørende webinarer, projektforløb, eksamen, certificering, kursusmateriale, gode rabatter på Ayurvediske produkter samt enten 8 livedage eller 6 Master Teacher samtaler

Early bird indtil 30/4: Spar 2.500 kr.

Økonomisk støtte til din uddannelse

Har du brug for økonomisk støtte til din uddannelse? Så kig her, hvad der findes af kompetence-fonde og andre midler

På dette link, kan du læse mere om hvilke midler du bl.a. kan søge fra den statslige, kommunale og andre kompetencefonde. Er du sygemeldt eller på a-kasse, spørg også din sagsbehandler, om der er mulighed for uddannelse.

Tag uddannelsen 100% online

Vær med uanset hvor i verden, du bor

Du følges med resten af gruppen i online moduler og live webinarer. I stedet for livedagene, har du 6 sessioner med en Master Teacher online inkl. Ayurvedisk konsultation og behandlingsplan, og du certificeres online.

Undervisere

Mød Kristine, Maria og Morten

Kristine Swalethorp

Stifter af NAYA og underviser

Kristine Swalethorp er founder af NAYA og har de seneste 12 år praktiseret de ayurvediske principper personligt. Hun er i dag under uddannelse til Ayurvedisk Praktitioner på California College of Ayurveda og ydermere certificeret ayurvedisk livsstils underviser ved Chopra Center University i Californien.

Maria Juhl

Medstifter af NAYA og forfatter

Maria har på egen krop praktiseret den ayurvediske livsstil siden 2001, og er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien i 2014. Maria Juhl drev sit eget firma fra 2006-2020, hvor hun har coachet og undervist firmaer og private inden for sund livsstil, indtil hun i 2020 startede NAYA sammen med Kristine Swalethorp. Hun har udgivet bøgerne, LEV MERE KÆMP MINDRE (2017) og AYURVEDA - FØLG NATURENS RYTME (2019)

Morten Krabbe

Underviser blandt andet i pulsdiagnose og urter

Morten Krabbe har studeret og arbejdet med Ayurveda siden 1987. Han er blandt andet uddannet på Maharishi International University i Fairfield, Iowa. I 1994 startede Morten Krabbe klinikken Human Balance og har siden arbejdet professionelt med bl.a. ayurvedisk pulsdiagnose samt kost og livsstilsvejledning efter ayurvediske principper. I 2001 etablerede han helsekostfirmaet Human Balance ApS, der selv producerer produkterne Trifalla, Trifalla Special og Reumazall samt importerer og distribuerer en lang række andre produkter af bl.a. ayurvedisk oprindelse.

Flere undervisere

Mød Svend, Noell og Sara

Svend Trier

Underviser i meditation på livedage

Svend Trier er ekspert, forfatter og underviser indenfor meditation og bevidsthedsudvikling siden 1971 og er en af pionererne herhjemme indenfor dette felt. Svend er også stifter og leder af Quantum Seminars, der har til formål at bidrage til en øget forståelse og erfaring af bevidsthedens potentiale gennem events med internationale kapaciteter indenfor branchen. Han har studeret med vores lærer Deepak Chopra.

Noell Elise Wakeroots

Underviser i meditation online

Noell er uddannet Primordial Sound Meditation Teacher ved Deepak Chopra, og underviser både i meditation & bevidsthedsudvidelse. I januar 2018 skabte hun succeskonceptet Noell Crystals med visionen om at bygge bro mellem dén moderne og dén spirituelle og bevidste verden. Noell Crystals inspirer dig til at implementere mere energibevidsthed i din hverdag, og tilbyder dig energiredskaber af højeste kvalitet, samt andre økologiske & miljøvenlige produkter.

Sara Speyer

Underviser i filosofi

Sara Speyer har fungeret som alternativ behandler siden 1995 og bruger en eklektisk blanding af āyurveda, kinesisk medicin, nordisk urtelære og kropsbehandlinger. I 2017 blev hun cand.mag. i indologi fra Københavs Universitet. Hun har beskæftiget sig en hel del med āyurvedaens basistekster på sanskrit, samt med yoga- og jyotiṣhtekster. Sara er freelanceforsker og underviser i sanskrit, samt i filosofi og historien bag yoga, āyurveda mv. Derudover er hun en del af en international forskergruppe, som i fællesskab oversætter Gārgīyājyotiṣa, som er en af de ældste tekster om oldtidens videnskaber.

Flere undervisere

Mød Rikke, Nana og Christina og Nana

Rikke Hansen

Kropsterapeut og yogalærer

Rikke Hansen har haft virke inden for det kropsterapeutiske felt siden 2003. Hun ejer Sanum.dk og arbejder som kropsterapeut, yogalærer og vejleder i menneskelig udvikling og sundhed på alle plan. Det gør Rikke gennem 1/1 sessioner, via kurser, retreats og uddannelse, og er desuden stifter af Kropsterapeutisk yoga og Kropsterapeutisk yoga uddannelse kyu.dk.
Rikkes intention er healing og forståelse af livet gennem kroppen, og hun guider dig til at forstå kroppens sprog blandt andet gennem meridianbanerne.

Nana Askov

Underviser i kommunikation og branding på uddannelsen

Nana Askov er grundlægger og leder af NORD Communications. Hun har mange års erfaring i medieverdenen både som journalist og leder, og rådgiver i dag større virksomheder, er ekspert i grundfortælling, autentisk kommunikation og personlig branding. Desuden er hun Hero's Journey facilitator og forfatter.

Christina Vargas (USA)

Undervise i Ayurvedisk mad, udrensning, fordøjelse og behandlinger

Christina Vargas er en kæmpe kapacitet indenfor Ayurveda og Yoga, der siden 2005 har inspireret og støttet mennesker gennem sin virksomhed SimpleVeda. Christina har blandt andet taget den 6-årige Ayurveda Practitioner uddannelse, samt uddannelse til Ayurveda kok og yogaterapeut på California College of Ayurveda. I Dallas, USA, samarbejder hun også med hospitalet Baylor University Medical Center, om at integrere Ayurvedas redskaber med konventionel medicin.

Hør hvad Nina Riisager fik ud af uddannelsen

Hør hvad Sanja Markovic fik ud af uddannelsen

Hør Hvad Lotte Gram-Jensen fik ud af uddannelsen

Hør hvad Maiken Eriksen fik ud af uddannelsen

Hør hvad Maibritt Grundahl fik ud af uddannelsen

Se vores online infomøde om Ayurveda Uddannelsen

Hør om: 1) Hvad Ayurveda er, 2) Hvordan uddannelsen er opbygget, 3) Hvem der tager uddannelsen normalt og 4) Hvilke sygdomme og ubalancer, vi hører, folk får ro på med uddannelsen.