Ønsker du redskaber til mere sundhed og sprudlende livsenergi?

Kunne du tænke dig hjælp med at finde DIN ayurvediske grundkonstitution, afklare aktuelle ubalancer og kortlægge DIN vej til balance, så sammensætter vi meget gerne et forløb over tre gange, der passer til din krop-sind konstitution og livssituation.
I forløbet inddrager vi Ayurvedas lære om livsenergierne – Vata, Pitta og Kapha – kost og livsrytme samt meditation, åndedrætsøvelser og yoga – alt efter dine behov og ønsker.
Konsultationerne vil støtte dig tilbage til din naturlige kontakt med din krop og DIN balance. Du vil få vejledning til sund livsstil i et holistisk perspektiv, som foruden kost og motion OGSÅ inkluderer det mentale og følelsesmæssige. Det lille forløb giver et pusterum fra hverdagens hamsterhjul og et større perspektiv på dit liv, der fremadrettet vil vise dig vejen til større grad af harmoni i og mellem din krop og dit sind.
Efter forløbet vil du have skabt en fast praksis og lagt et stærkt fundament til at tage Ayurvedisk livsstil med dig i resten af dit liv.

Investering i din sundhed

Forløbet strækker sig over tre måneder, hvor du foruden tre konsultationer får adgang til online materiale med Dosha-test, opskrifter og guidede yogaprogrammer!