Bliv medlem

Som medlem i Ayurvedisk Livsstils Univers kan du 24/7 blive inspireret og guidet i yoga, meditation og ayurvedisk livsstil, samt finde lækre opskrifter, gode konkurrencer og rabatter. Der vil være nyt indhold på siden hvert kvartal, hvor vi præsenterer nyt årstidsspecifikt ayurvedisk modul.
Giv dig selv den transformerende gave af inspiration, støtte og øget livsenergi HVOR og HVORNÅR, det passer dig!

  • Fast bibliotek med + 60 guidede yogaprogrammer og meditationer, Dosha-tips og madopskrifter til alle årstider.

  • Årstidsspecifikt Ayurvedisk modul, der giver dig dagligdags tips og øvelser til mere livsenergi – i pagt med naturen!

  • Månedlige interviews med spændende fagpersoner indenfor Ayurveda.

Watch Intro Video

Video

Det siger nuværende medlemmer:

“At være medlem af det Ayurvediske Livsstilsuniverset giver mig kæmpe inspiration og stor indsigt i, hvad der er godt for mit velvære både fysisk og mentalt, og jeg har fået nogle gode redskaber til, hvordan jeg selv kan justere, hvis jeg oplever ubalancer af den ene eller anden art. Specielt i denne tid med megen fokus på Covid–19 virus er jeg meget taknemmelig for og tryg ved, at jeg ved, at jeg har en viden om og nogle handlemuligheder, der gør mig i stand til at styrke måde min mentale tilstand og ikke mindst immunforsvaret! ”

Brita, Skørping

“Det bedste ved det Ayurvediske univers er, at det er en hel pakke, som giver masser af inspiration til på en let og overskuelig måde at få Ayurveda ind i hverdagen. Jeg elsker, at der er mange forskellige yoga- og meditationsprogrammer at vælge imellem, alt efter hvor meget tid jeg har, humør og behov for noget mere eller mindre udfordrende eller blidt fysisk og mentalt. ”

Karen Andersen

“I de sidste tre år har jeg desværre måtte sige farvel til nogle af de mennesker, som stod mig allernærmest. Under deres sygdomsforløb og efterfølgende, hvor de ikke er her mere, har jeg virkelig brugt det Ayurvediske univers, og deri fundet det, der var godt for mig, så jeg kunne få energi og overskud. På den måde har jeg brugt indholdet til at bearbejde min sorg! Alt i alt kan jeg ikke undvære at være medlem af dette livsgivende univers 🙏💜”

Tina Hansen

“Jeg er utrolig glad for jeres ayurvediske univers 🙏 Jeg bruger yogaprogrammer og meditationer hver dag og har efterhånden taget forskellige af de praksisser, I anbefaler, med ind i min dagligdag. Og jeg har det så godt med det! 🥰 Det er et spændende univers at udforske. Kæmpestor tak til jer for al den inspiration, I giver 🙏 ”

Lise Rasmussen

“Jeg vil lige benytte lejligheden til at rose, alt I gør. Jeg har Marias bøger og er medlem af livstilsuniverset. I er grunden til, at jeg opdagede Ayurveda, og mit liv er bare blevet så godt og i balance nu! Tak🙏”

Louise, Randers